Η Αριστέα Γαζούλη εξηγεί πως η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στα άτομα που έχουν υπερθυρεοειδισμό ή υπερθυρεοειδισμό.
Πρωΐαν σε εἶδον | Πως ο θυρεοειδής επηρεάζεται από τη διατροφή και το αντίθετο
ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΑΖΟΥΛΗ
Χημικός - MSc Διατροφή και μεταβολισμός
Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανθρώπινη Διατροφή και το Μεταβολισμό στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen. Εργάστηκε ένα χρόνο ως ερευνήτρια στο Rowett Research Institute.