Η Αριστέα Γαζουλη μας δίνει έξυπνες λύσεις όταν η παρέα θέλει να παραγγείλουμε απέξω ή όταν μαζευόμαστε σπίτι και κάτι θέλουμε να κάτι “τσιμπάμε” μαζί με το κρασί μας…
15/5/23 | EΡΤ
Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν | Βραδιά Junk food, πως μπορούμε να την κάνουμε πιο “ανώδυνη”
ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΑΖΟΥΛΗ
Χημικός - MSc Διατροφή και μεταβολισμός
Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανθρώπινη Διατροφή και το Μεταβολισμό στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen. Εργάστηκε ένα χρόνο ως ερευνήτρια στο Rowett Research Institute.