Η Αριστέα Γαζούλη απενοχοποιεί τα μακαρόνια και γενικότερα τον υδατάνθρακα στη διατροφή μας, καθώς δεν έχει σχέση με την αύξηση βάρους που πολλοί πιστεύουν.
Πρωΐαν σε εἶδον | Ο υδατάνθρακας και τα μακαρόνια στη διατροφή μας
ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΑΖΟΥΛΗ
Χημικός - MSc Διατροφή και μεταβολισμός
Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανθρώπινη Διατροφή και το Μεταβολισμό στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen. Εργάστηκε ένα χρόνο ως ερευνήτρια στο Rowett Research Institute.