Skip to content

Πρωΐαν σε εἶδον | Η διατροφική αξία του κρέατος

Η Αριστέα Γαζούλη ενημερώνει για τη διατροφική αξία του κρέατος, μας αναλύει το διατροφικό μοντέλο κρεας με σαλάτα και με τι μπορεί να αντικατασταθεί επάξια.

Προγραμματίστε μια συνεδρία
Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα
aristea
ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΑΖΟΥΛΗ

Χημικός - MSc Διατροφή και μεταβολισμός
Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανθρώπινη Διατροφή και το Μεταβολισμό στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen. Εργάστηκε ένα χρόνο ως ερευνήτρια στο Rowett Research Institute.