Η Αριστέα Γαζούλη μίλησε για τις διαφορετικές επιλογές γευμάτων που μπορούμε να έχουμε απέξω και κατά πόσο αυτές μπορούν να είναι υγιεινές και να μας παρέχουν όσα θα μας παρείχαν και τα σπιτικά γεύματα.
Πρωΐαν σε εἶδον | Πως τρεφόμαστε υγιεινά ακόμα και όταν τα γεύματα μας είναι όλα απ’ έξω.

ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΑΖΟΥΛΗ
Χημικός - MSc Διατροφή και μεταβολισμός
Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανθρώπινη Διατροφή και το Μεταβολισμό στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen. Εργάστηκε ένα χρόνο ως ερευνήτρια στο Rowett Research Institute.