Skip to content

Πρωΐαν σε εἶδον | Το αλάτι στη διατροφή μας

Σε ποιες τροφές κρύβεται το αλάτι και πως μπορούμε να το μειώσουμε. Η Αριστέα Γαζούλη μας εξηγεί!

 

Προγραμματίστε μια συνεδρία
Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα
aristea
ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΑΖΟΥΛΗ

Χημικός - MSc Διατροφή και μεταβολισμός
Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανθρώπινη Διατροφή και το Μεταβολισμό στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen. Εργάστηκε ένα χρόνο ως ερευνήτρια στο Rowett Research Institute.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Έκπτωση στα 3μηνα και στα 6μηνα προγράμματα
Στείλε αίτημα τώρα!
Η προσφορά ισχύει έως τις 20/09