Η Αριστέα Γαζούλη μας ενημερώνει για τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγονται σε όσους πάσχουν από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση αλλά και τα τρόφιμα που βοηθούν στη μείωση των συμπτωμάτων.
Πρωΐαν σε εἶδον | Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση
ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΑΖΟΥΛΗ
Χημικός - MSc Διατροφή και μεταβολισμός
Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανθρώπινη Διατροφή και το Μεταβολισμό στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen. Εργάστηκε ένα χρόνο ως ερευνήτρια στο Rowett Research Institute.